Solnedgang
Bildet inngår i albumet Natur - På min vandring fra nord til Sør vil jeg samle mine naturbilder her.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60158} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Inger-Lise S.

Hei Turid! Virkelig et stemningsfullt bilde! Fine farger! Måtte ha vært der! Både med kamera og fiskestang!
Og lyset på himmelen er jo bare vakkert! Flott utsnitt!
Bra Turid! Hilsen Inger-Lise
Avsluttet .

hei Turid
er helt enig med I-LS, KJEMPEFINT.
mvh
Tom B.
Stig B.

Veldig stemningsfullt lys, fint fanget. Fiskerne skaper liv i bildet, og skiller det fra ''standardbildet''. På min skjerm er den delen av bildet noe mørk. Selv om grenene på høyre og venstre side gir god dybdefølelse, så tror jeg at jeg ville ha beskjært toppen og dermed fremhevet fieskerne og den mest dramatiske himmelen. Flott bilde. Mvh Stig
Birna R.

teknisk svakt, masser av fargestøy og jpg-artefakter. forhåpentlig ikke generert i kameraet? i såfall er utstyret en begrensende faktor for den typen bilder du vil ta.

utsnittet er for tilfeldig, fiskerne burde ha stått frem i ren silhuett mot vannet, altfor mye kvist og kvas som stikker inn fra sidene. fotobøkene prater masser om ''innramming'' av bildene for å skape følelse av dybde, men det virker sjelden eller aldri etter hensikten. det finnes så mange andre gode måter å skape dybdeillusjon på.

tenk *utsnitt* når du tar bilder, gå nærmere, og så enda nærmere - det hjelper alltid til å skape bedre og mer slagkraftige bilder.
Thomas B.

Jeg må si meg enig med BR angående støy. Det var spesielt mye i vannet og på skyene.
Får håpe det ikke er på grunn av kameraet.

Du var også uheldig og ''klippet'' silhuetten til hodet på den ene fiskeren.
Inger-Lise S.

Hei Turid! Ja,som du ser er det ''smak og behag''...Personlig er jeg veldig begeistret for den innrammingen greinene i begge sider utgjør.Også strå o.l. som forgrunn.Det tekniske kan jeg ikke si noe om her,men ikke beskjær er du snill! :-)
Hilsen Inger-Lise
Øyvind A.

Vakker kvelddstemning. Utsnittet er greit nok synes jeg, men du skulle selvfølgelig ikke ha ''kappa hue'' av menneskene. Enig med BR angående det tekniske.
mvh Øyvind
Steinulf L.

Vakkert motiv og fine farger. Litt synd at personene år delvis iett med bakgrunnen.
Espen L.

Jeg synes dette var et pent bilde jeg! synd at hodet på fiskerne faller sammen med sivet. Hadde disse vært i siluett rett mot vannet ville det vært enda bedre. Greinene i høyre hjørnet ville jeg kanskje kuttet bort.
Turid G.

Takk for alle de fine kommentarene.
Øyvind.
Jeg har jobbet med å få frem hodene på menneskene, men siden det er en mørk linje bak så nytter det ikke, om ikke du kan fortelle meg hvordan jeg gjør det. Har prøvd ganske lenge, men ga til slutt opp.
Tror nok kamera har skylda her. Hadde like før bildet ble tatt gått på hue i skauen så jeg var både rød og blå etter et regnværjeg ikke hadde sett maken til.
Øyvind A.

At siluettene gror i hverandre er det vel ikke så mye å få gjort noe med. Det jeg mente var at ditt valg av standpunkt, ev. plasseringen av menneskene i forhold til bakgrunnen skulle vært gjort slik at siluettene av menneskene hadde fått lys bakgrunn.
mvh Øyvind
Turid G.

Ok da misforsto jeg. Takk for rådet, men i dette tilfellet hadde det vært i vannet og det passet liksom ikke.

mvh
Turid
Tor A.

Ut fra den amatørfotografen jeg er så synes jeg bildet er kjempeflott, har faktisk kjøpt postkort av solnedganger som har vært mye verre. Med det mener jeg bildene har vært trikset og fikset med slik at dem er blitt helt ''steril''

Stå på Turid og bruk negativ kritikk til å lære av dersom det er noe å lære av den.

MVH
Tor

Avsluttet .

Hei Turid

Her har du fanget inn en flott stemning.

VhSvenn
Avsluttet .

Ja dette var kjempeflott Turid! Nydelige farger her

Stå på, så ser jeg frem til dine fremtidige bilder :-)

Hilsen Jim
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu